O Xoves puxémonos mans á fariña...e cociñamos unhas riquisimas madalenas de chocolate!
Vos deixamos os ingredientes e os pasos a seguir...porque sabemos que moitas mamis queren repetir a receta na casa...
INGREDIENTES:
. 250 gr de fariña
. 1 sobre defermento
. 2 culleradas de cacao en po (nós, que somos moi chocolateiros empregamos, ademáis,chocolate para postres (en tableta) e a fundimos no forno)
. 1 ovo
. 120 gr de azucre. 80 ml de aceite de xirasol
. 250 gr de iour natural
1- Nun bol mesturamos a fariña o azucre e a levadura ( e si queredes o cacao en polvo)
2- Noutro bol mesturamos o ovo, o aceite (o acite hai que mesturalo moi pouco a pouco, ten que ir caendo un fío de aceite...hai que ter bo pulso!!!), os iogures e no noso caso engadimos ademais...o chocolate fundido
3- Engadimos a fañiña o fermento ,o azucre e o cacao no bol dos ovos
4- Enchemos os moldes para madalenas e met´rmolo no forno (o tempo non vos podemos dicir moi ben...xa que o noso forniño vai moi lento pero sobre 12 minutos (segundo a receita orixinal))...UN CONSELLO: canto antes as saquedes máis boas están (non quedan tan secas
E o exquisito resultado é o que vedes ( e levaron os peques para a casa o venres e agardamos que vos gustasen tanto como a nós)
No hay comentarios:
Publicar un comentario